Managed DirectAdmin VPS

Het controlepaneel is wellicht één van de belangrijkste troeven om uw hosting te kunnen beheren. Hosted Power zal u een getweakte server met een control panel zoals DirectAdmin voorzien inclusief volledig automatisch domeinbeheer.

Bovendien zullen we u voorzien van een volledige getweakte en geoptimaliseerde server: Dit is cruciaal om te allen tijde van maximale performantie te genieten. Dankzij onze managed services, inclusief 24/7 monitoring, zal u beschikken over een volledig "worry free" hosting platform voor al uw websites en diensten.

Over DirectAdmin

DirectAdmin is een flexibel en competitief geprijsd control panel voor hostingsbedrijven en webontwerpers. Het laat gemakkelijke administratie en controle toe van al uw sites.

Gemakkelijk in gebruik

DirectAdmin is het gemakkelijkste te gebruiken control panel, punt.

Snelheid

DirectAdmin is zo gemaakt dat het het snelst draaiende control panel is op de markt.

Stabiliteit

DirectAdmin vookomt downtime doordat het automatisch crashes herstelt.

Prijs

DirectAdmin wordt aangeboden aan de meest voordelige prijs in de sector zodat het betaalbaar is voor iedereen!

  • Volledig aanpasbaar

DirectAdmin is gedesigned om perfect aan de sluiten aan de unieke vereisten van uw onderneming. Elk aspect van de DirectAdmin interface kan aangepast worden en nieuwe designs kunnen eenvoudig worden geïmporteerd via het "skins" menu.

  • Geïntegreerd Ticketing & Support Systeem

Met het support ticketing systeem dat ingebouwd is kunt u betere klantenondersteuning bieden met minder overlast. "U hebt XX berichten" wordt getoond telkens u inlogt -- en u kunt DirectAdmin zo instellen dat u een bericht via email ontvangt voor elk support verzoek, zodat u geen enkele request mist. Indien u toch liever support geeft op een andere manier, kunt u deze feature simpelweg uitschakelen.

  • Live Updates

Server beheerders kunnen klikken op de "Licensing / updates" knop om op die manier de huidige licentie en versie status te raadplegen. Er is geen nood aan manueel downloaden, extracten en installeren -- DirectAdmin verzorgt alle updates automatisch.

  • Automatisch herstel bij crashes

De DirectAdmin TaskQueue verzekert dat alle services steeds online zijn. Als iets crasht, zal DirectAdmin dit proberen oplossen door de service te herstarten. Indien dit zou falen wordt de server administrator onmiddellijk verwittigd.

  • Alle Licenties zijn Unlimited Domain Licenties

Er is geen limiet op het aantal domeinen of gebruikersaccounts dat gehost kunnen worden met DirectAdmin.