Private Cloud

Private Cloud is de perfecte oplossing voor wie het wat meer mag of moet zijn, en nood heeft aan een superieure cloudoplossing in een eigen fysiek geïsoleerde omgeving. De private cloud van Hosted Power is het ideale antwoord voor zware projecten of grote bedrijven die omwille van compliancy, datasecurity of omvang nood hebben aan een extreem performante, 100% high available en volledig afgeschermde cloudoplossing.

  • Extreem performant
  • Volledig afgeschermde cloudoplossing
  • 100% redundant

Met de private cloudoplossingen van Hosted Power krijgt u een heel krachtige service met de zekerheid dat geen andere klanten dezelfde hardware gebruiken. Dat heeft een impact op de performantie en de beveiliging. Voor een heel budgetvriendelijke instapprijs krijgt u bij Hosted Power de Rolls Royce onder de cloudoplossingen.

Private Cloud from Hosted Power

Uw voordelen in een notendop

Geen single points of failure, 100% high availability
Geweldige en snelle support
Configuratie volledig op maat
Erg veilig want u bent de enige gebruiker
Permanente monitoring door onze tools
Ongekende snelheid en rekenkracht

Private Cloud Isolation from Hosted Power

Perfecte beveiliging
door isolatie

Met de private cloudoplossingen van Hosted Power krijgt u dezelfde geweldige service als op onze public cloud, maar doordat u de hardware als enige gebruikt, bent u er zeker van dat uw omgeving en uw data perfect beveiligd zijn. Dat kan belangrijk zijn voor bedrijven die aan hoge compliancy- of beveiligingsstandaarden moeten voldoen.

  • Hoge compliancy- of beveiligingsstandaarden
  • Perfect geïsoleerde en beheerde cloudinfrastructuur
  • 100% hoge beschikbaarheid, geen single points of failure

Een private cloud is per definitie veiliger dan de public cloud. Dedicated hosts bieden op een private cloud een perfect geïsoleerde, volledig redundante en beheerde cloudinfrastructuur, zonder het gedeelde beveiligingsmodel van de public cloud.

Stabiele topprestaties

Omdat u als enige op een perfect geïsoleerde cloud werkt, bent u ook de enige die het CPU-vermogen van de dedicated hardware gebruikt. Op een public cloud gebruikt u de computerkracht die u is toegewezen en deelt u het totale CPU-vermogen met andere gebruikers van de hardware. Dat is bij private cloud natuurlijk niet het geval.

Met een private cloud van Hosted Power bent u vrij het volledige beschikbare vermogen naar eigen noden te gebruiken. Op uw superbeveiligde privéhoekje van de cloud beslist u zelf hoe de specifieke bronnen en het vermogen worden toegewezen aan en verdeeld over de hosts in uw netwerk of bedrijf. Extreme snelheid en performantie zijn dus verzekerd.

Maak een afspraak

Private Cloud bij Hosted Power

Private Cloud bij Hosted Power

Veilige connectiviteit

Met een private cloud van Hosted Power bent u ook verzekerd van perfecte, supersnelle en honderd procent veilige connectiviteit. Al uw ressources zijn verbonden met hetzelfde netwerk. Vanop uw kantoornetwerk beheert u zelf probleemloos uw couldinfrastructuur.

Verbindingen tussen uw privécloud, de public cloud en onze datacenters verlopen naadloos en perfect beveiligd. Wanneer u meerdere cloudproviders gebruikt, maakt Hosted Power rechtstreeks verbinding met elke bestaande cloudinfrastructuur.

Met de private cloudoplossingen van Hosted Power bent u verzekerd van de best denkbare cloudbeveiliging, een uiterst betrouwbare infrastructuur en constante topprestaties en die dag in dag uit stabiel blijven. Verrassingen zijn uitgesloten.

Vraag gratis een demo aan

Onze pakketten

 

Private cloud

Vanaf 128 CPU Cores en 460 GB RAM

Ultieme prestaties!
Volledig afgescheiden omgevingen.

From €2900 p/m

Bestel
Details
3 GHZ processors
99,99% Uptime Garantie
Diepgaande Monitoring
Verhoogde Security
SSD 100K IOPS
Externe backups

Private Cloud Platinum

Vanaf 128 CPU Cores en 900 GB RAM

Ultieme prestaties!
Volledig afgescheiden omgevingen.

Vanaf €8800 p/m

Bestel
Details
3 GHZ processors
99,99% Uptime Garantie
Diepgaande Monitoring
Verhoogde Security
SSD 100K IOPS
Traffic FUP
Externe backups

Private Cloud Custom

Nood aan nog meer performance?
Nood aan meerdere serverclusters op maat?

Contacteer ons

Bestel
Details
3 GHZ processors
99,99% Uptime Garantie
Diepgaande Monitoring
Verhoogde Security
SSD 100K IOPS
Traffic FUP
Externe backups