Aanbieder van Magento B2C- en B2B-oplossingen, zocht een premium hosting-partner

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in het uitbaten van eigen webshops is eWINGS dé uitgelezen partner voor online ondernemen. Sinds 2014 helpen ze KMO’s met B2C- en B2B-oplossingen op basis van Magento en behoren ze tot de groeiende digitale cluster Xplore Group. eWINGS combineert ervaring met technisch vernuft en gaat verder dan webshop ontwikkeling.

Ze ondersteunen bij operationele en strategische zorgen en hebben een e-marketingdienstverlening om alle commerciële uitdagingen te overwinnen. Een snelle en betrouwbare hosting is een basisvoorwaarde voor snelle e-commerce websites. Daarom kiezen ze voor Hosted Power.

Step 1

Permanent in pole position

eWINGS koos er lange tijd voor om hun hosting toe te vertrouwen aan een andere gekende hostingpartij, waar de opstartkosten beperkt waren. Ze merkten echter dat na een tijd de kosten snel stegen, inclusief veel ´verborgen kosten`. Daarom besliste eWINGS dan ook om een lokale hosting partner te zoeken die hen zonder pijlsnel oplopende facturen de nodige technische ondersteuning kon bieden.

Zo kwamen ze bij ons uit en kregen ze voor een lager budget, niet enkel de nodige ondersteuning, maar ook meteen een veel hogere performantie.

Step 2

Maximale uptime

Begin 2018 liet eWINGS hun voormalige hostingprovider links liggen en maand na maand verhuisden ze systematisch al hun klanten naar onze omgeving en support. Voor elk nieuw project en elke nieuwe eWINGS klant zet Hosted Power de ideale serveromgeving op. Telkens opnieuw met de best mogelijke performance én een gegarandeerde maximale uptime.

Step 3

Totaalpakket

Dankzij ons totaalpakket kon Hosted Power op meerdere vlakken een écht verschil maken. En zo kiest eWINGS telkens opnieuw voor

  • onze continue ondersteuning, flexibiliteit én bereikbaarheid,
  • onze transparante prijzen (geen verborgen kosten),
  • onze ongeëvenaarde performance qua snelheid,
  • én de maximale uptime dankzij onze Uptime Garantie.

PS, surf gerust zelf eens naar Childhome, Furnified, Mya-bay of één van de vele andere realisaties van eWINGS en ervaar zélf de extreem snelle laadtijden.

Ondertussen zetten we elke maand een extra dedicated cloud server op voor ewings*

* De voorbije 3 jaar zetten we al ruim elke maand een nieuwe dedicated cloud server op voor eWINGS.

eWings

Waarom Hosted Power?