Windows Server

Een Windows Server bij Hosted Power is de ideale oplossing voor de hosting van uw website, webshop of applicatie. Een ERP- of CRM-applicatie, boekhoudsoftware, een warehousemanagementsysteem… Wat u ook op onze Windows Servers laat draaien, u hebt de zekerheid dat alles werkt zoals het hoort. Wij op onze beurt garanderen dat u honderd procent kunt vertrouwen op onze oplossingen.

Een virtuele Windows Server bij Hosted Power is de best denkbare garantie op ongeziene snelheid en hosting zonder zorgen. Al onze hostingoplossingen zijn immers fully managed. Dat betekent dat u zich op geen enkel moment en in geen enkele situatie zorgen hoeft te maken over de hosting van uw applicatie, website, webshop… Wij monitoren die continu en lossen mogelijke issues op zonder dat u daar iets van merkt.

Wanneer uptime cruciaal is

Bij Hosted Power weten we dat uptime cruciaal is. Noch uw klanten, noch uw medewerkers hebben tijd om te wachten op een trage site of applicatie. Daarom werken we met de meest robuuste en performante servers. Alleen zo kunnen we u de zekerheid bieden dat uw website, webshop of applicatie presteert zoals u verwacht.

En omdat wij u bovendien ook de best mogelijke ondersteuning willen bieden, hebben we bij Hosted Power licenties voor Microsoft Windows, Remote Desktop Services CAL, Office…

Remote Desktop Hosting

Virtual Remote Desktop Hosting op onze Windows Server verzekert u van een uiterst betrouwbare infrastructuur in de cloud waarmee u vanop kantoor veilig en snel verbinding maakt, aan een vaste prijs per gebruiker.

Frustraties omdat de verbinding met de remote desktop hapert, de applicaties die erop draaien vertraagd reageren of de data die u er bewaart even niet toegankelijk zijn, zijn uitgesloten. Bij Hosted Power werken we immers met de meest performante infrastructuur die vandaag beschikbaar is.

Uw medewerkers melden zich aan op de Windows Server en krijgen hun eigen desktop te zien, met alle programma’s en data die ze nodig hebben om hun werk te kunnen doen. Zonder dat ze zelfs maar merken dat ze op de cloud werken.