CMS & Applicatie hosting

 

CMS hosting

Of u nu met MagentoDrupalWordPress, LaravelSymfony of een ander php framework aan de slag gaat, u kunt altijd rekenen op onze unieke managed hosting oplossing op maat. Dankzij onze jarenlange expertise en aanpak, zijn wij gespecialiseerd in verschillende CMS hosting systemen. 

Custom Applicaties

Daarnaast hebben wij gespecialiseerde images en setups met extreme performance voor Java Enterprise server (JavaEE), Django en Ruby On Rails (custom) applicaties

Ongeziene snelheid

Na een grondige analyse, finetunen wij uw populair of minder gekend framework. We zorgen ervoor dat de technologie van uw keuze ongekend vlot draait op onze servers en dat uw website veiliger, sneller en beter ondersteund is dan ooit. Wij zorgen voor een optimale compatibiliteit tussen uw website applicatie en de software op onze systemen.

Daarnaast kijken wij welke caching technologieën in aanmerking komen voor uw website of applicatie. Wij hebben een gedegen ervaring met onder andere OpCache, Redis, MemCached en Varnish.

Uptime garantie

Tot slot zorgen wij met onze permanente en diepgaande monitoring dat uw applicaties steeds online, veilig en uiterst performant blijven!

 

ONTDEK ENKELE REFERENTIES

 

Wij zorgen voor ongezien snelle en uiterst stabiele setups voor deze technologieën:

CONTACTEER ONZE EXPERTS