Beveiliging en compliancy

  • Werd uw website al eens gehackt?
  • Heeft u een nieuw project waarbij veiligheid een cruciale rol speelt?
  • Of heeft u totaal geen idee of uw huidige site of applicatie eigenlijk wel veilig genoeg is? 

Onze samenleving wordt steeds digitaler en speelt zich voor een alsmaar groter deel online af. Heel wat van onze sociale contacten, ons werk, financiële transacties, contact met overheidsinstanties… doen we vanachter onze pc. Die toegenomen digitale activiteit maakt ook dat er heel wat data circuleert via het internet. En helaas zien heel wat cybercriminelen daar een potentiële goudmijn.

Cybercrime neemt toe, dus is het logisch dat we ons er zo goed mogelijk tegen verdedigen. Cybersecurity en datasecurity worden met de dag belangrijker wanneer we willen vermijden dat criminelen onze website hacken, met cruciale data aan de haal gaan, identiteitsfraude plegen, onze bankrekening leegroven, onze ICT-infrastructuur aanvallen of platleggen.

De perfecte bescherming tegen aanvallen

Veel websites worden nog steeds gehackt ook al hebben ze een degelijke firewall. Dat komt omdat een traditionele firewall geen bescherming biedt tegen SQL-injectie of een database DDoS-aanval. Beide methodes gebruiken namelijk poorten tussen de verschillende infrastructuurcomponenten. En die moeten open zijn, anders zou uw website simpelweg niet kunnen functioneren.

Nog vaker proberen hackers controle te krijgen over webservers om die dan te besturen en malware te verspreiden. Het resultaat is dat uw servers geblacklist worden, uw website mogelijk plat gaat en misschien wel het ergste: uw bedrijf reputatieschade leidt.

Bij Hosted Power zit u safe

Om dat te vermijden beveiligt Hosted Power uw website, uw applicaties, servers, infrastructuur en data adequaat tegen hackers, cybercriminelen, identiteitsdieven etc. We zijn onder andere gespecialiseerd in het opzetten en configureren van firewalls en webapplicatie-firewalls (WAF), en we werken met de meest geavanceerde technologieën als:

  • Fortinet
  • pfSense
  • Qualys
  • Sectigo (Comodo)
  • ConfigServer csf
  • Sucuri
  • ...

Omdat we u graag absolute zekerheid bieden – niet alleen om het vlak van hosting solutions, maar ook qua veiligheid – kan u bij Hosted Power uw websites en infrastructuur geregeld laten scannen op kwetsbaarheden en malware. We werken daarvoor samen met Qualys en onafhankelijke security researchers & penetration testers om de veiligheid van uw site te analyseren en vervolgens naar een hoger niveau te tillen.

GDPR en data security

Sinds GDPR in het leven werd geroepen, zijn we ons allemaal net iets beter bewust van hoe belangrijk data zijn en hoe slordig we er in het verleden mee omsprongen. Elke onderneming ongeacht omvang of activiteit, moet sinds 2018 extra maatregelen nemen om datastromen in kaart te brengen en data doeltreffend te beschermen. De beste bescherming van gevoelige data ligt nog altijd in het adequaat beschermen van je infrastructuur. Wie criminelen niet binnenlaat, hoeft niet bang te zijn dat ze er met de inboedel vandoor gaan.

Hosted Power: uw gedroomde compliancy-partner

De technologie en de vakkennis waarmee Hosted Power websites, servers, applicaties, infrastructuur en data beschermt, zijn het ideale antwoord voor bedrijven, overheidsinstellingen of projecten die omwille van compliancy of gevoeligheid van informatie nood hebben aan extreme beveiliging.

Organisaties die aan hoge compliancy-eisen moeten voldoen, vinden in Hosted Power een gedroomde partner. Wanneer het belangrijk is dat de veiligheid van uw ICT-infrastructuur extern wordt geaudit, kunnen wij daarvoor zorgen. Wij bieden ook de zekerheid dat alle acties correct gelogd worden en dat uw systemen regelmatig geback-upt worden.

We bewaren al onze back-ups op locaties weg van onze datacenters, zodat ze veilig zijn wanneer er zich een technische storing of een natuurramp voordoet bij een datacenter. We werken samen met ISO-gecertifieerde partners en clouds die voldoen aan alle mogelijke compliance eisen zoals AWS, Alibaba Cloud & Azure. En uiteraard onderwerpen wij ook onze eigen infrastructuur regelmatig aan een externe audit door een onafhankelijke partner. U ziet het bij Hosted Power zit u safe, hoe hoog uw eisen op het vlak van security ook zijn.