De Vlaamse Overheid kiest resoluut voor de snelle service van een kleinere speler

Het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) is een agentschap van de Vlaamse overheid dat instaat voor het beleid rond lokale besturen, steden, gelijke kansen, integratie en inburgering, Brussel en de Vlaamse Rand. Voor grote spelers als deze is permanente uptime een evidentie. Voor het beheer van hun websites gaan ze driejaarlijks op zoek naar een hostingpartner waarmee ze een sterke vertrouwensrelatie kunnen opbouwen. Naast veiligheid en efficiëntie, staat ook flexibiliteit hoog op de agenda bij de Vlaamse Overheid.

Step 1

De Vlaamse Overheid in pole position

De medewerkers van een grote overheidsinstelling als deze moeten snel en efficiënt beroep kunnen doen op vaak complexe web systemen. Onze snelheidsgarantie en Drupal hosting expertise gaf de doorslag om met Hosted Power in zee te gaan.

Intussen prijkt Hosted Power al 7 jaar lang op het lijstje van betrouwbare partners van de Vlaamse Overheid.

Step 2

Blijf op snelheid

We streefden niet alleen naar maximale uptime bij het opzetten van deze structurele aan-passingen, maar zorgden ook voor de nodige automatische schaalbaarheid om pieken op te vangen. Vandaag denken we real-time mee met de noden van de organisatie en spelen we flexibel in op concrete vragen. Zo kunnen we proactief reageren op technische problemen of wijzigende situaties.

Toen men bijvoorbeeld plots nood had aan een geoptimaliseerde Java Tomcat server oplossing, werd dit onmiddellijk en bovendien gebruiksvriendelijk opgezet.

Step 3

Continue monitoring

Het ABB hecht net zoals Hosted Power veel belang aan een goede vertrouwensrelatie en bereikbaarheid. De systeembeheerders worden zowel via het ticketingsysteem als rechtstreeks via telefoon of e-mail snel en kwalitatief ondersteund.

De diepgaande monitoring zorgt er ook voor dat hun Solr zoekengines steeds optimaal blijven werken.

De meeste ingrepen op de infrastructuur gebeuren volledig achter de schermen en dat zorgt voor een ultieme gemoedsrust. Ook bij speciale verzoeken kunnen we rekenen op Hosted Power: correct, snel én op maat. Wat meer kunnen we nog wensen?

Onze ondersteunde technologieën

Je hoort natuurlijk elders ook dat ze de beste prestaties garanderen, daarom dagen wij u uit om uw project volledig gratis & vrijblijvend bij ons te testen.

Wij onderzoeken uw bestaande setup

fsd