Managed Hosting
Solutions

Dankzij onze managed services hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw hosting: onze experts houden alles 24/7 onder controle.

Bij Hosted Power vindt u altijd gemoedsrust. Met onze managed hosting kunnen wij het volledige hosting luik van u overnemen, zodat u zich zelf op uw core business kan richten! 

Bent u een ICT-professional? Dan gaan we graag uw technische uitdagingen met gebundelde krachten aan.

Managed Cloud Solutions

Waarmee kunnen we u ondersteunen?

2e en 3e lijn support (Dedicated support)
Service Level Agreement SLA
Automatisatie
Continue monitoring en optimale uptime
Disaster Recovery
Onklopbare snelheid
Een gelukzalige gemoedsrust

Dedicated support

Hosted Power richt zich op businessklanten. We weten dat u voor uw onderneming – groot of klein – enkel het allerbeste wilt. Daarom staan onze technische experts altijd voor u klaar en antwoorden we heel snel op uw supportvragen. Bij Hosted Power is de support nog echt dedicated, dat is niet zomaar een fancy term die we gebruiken omdat het goed klinkt.

Want ook op vlak van ondersteuning wil Hosted Power met de managed hosting solutions het verschil maken. Kleine problemen lossen we achter de schermen op, zonder dat u zelfs maar merkt dat er iets fout liep. En voor structurele problemen zoeken we samen met onze klanten naar de beste oplossing om de kwaliteit te blijven garanderen die u terecht van ons verwacht.

Managed hosting van Hosted Power is er volledig op gericht u te ontzorgen. Hosting wordt letterlijk het laatste van uw zorgen, omdat u weet dat het bij ons in de beste handen is.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

dedicated support

Alleen het beste is goed genoeg voor uw bedrijf

Hosted Power biedt razendsnelle hosting en extreem betrouwbare cloudoplossingen.

Omdat we enkel met technologie en hardware van de hoogste kwaliteit werken, is uw applicatie simpelweg niet te kloppen in snelheid.

Maak een afspraak

Wij onderscheiden ons door onze

  • ISO Certified datacenters
  • Beveiliging & security
  • Garanderen van compliancy
  • Systeembeheer & Patching
  • Outstanding technologie
  • Ongeziene snelheid

Automatisatie

Terraform / Ansible

Terraform
Ansible

Perfect voor ontwikkelteams en ondersteunen van softwareteams!

Dankzij onze doorgedreven kennis van automatisatie wordt u ontlast van de dagelijkse en repetitieve taken, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Onze experts stellen in nauwe samenwerking met jullie het beste plan op om het hele traject tot een goed einde te brengen.

Automatisatie met Terraform en Ansible

AWS Managed Hosting Solutions

Onze AWS managed services in combinatie met onze pro-actieve monitoring, bieden u gemoedsrust en zorgen ervoor dat uw omgeving te allen tijde onder controle blijft. Samen met onze doorgedreven kennis van automatisatie wordt u ontlast van de dagelijkse en repetitieve taken, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Onze prioriteit is om uw AWS-infrastructuur veilig, up-to-date en in optimale conditie te houden. Dit bereiken we door ons team van experts en ons uitgebreid partnerschap met AWS. Aangezien AWS met het shared responsibility model werkt, is het extra belangrijk samen te werken met een partner die de veiligheid van uw (klanten)data kan garanderen.

aws managed hosting solutions

MS Azure, Alibaba, AWS Managed Hosting Solutions

Hosted Power werkt voor zijn cloudoplossingen onder andere met Microsoft Azure, Alibaba Cloud en Amazon Web Services (AWS). Elk van deze aanbieders heeft specifieke oplossingen en kwaliteiten. Naargelang de noden van uw onderneming stellen wij een gerichte oplossing op maat voor.

Een provider zoals AWS heeft bijvoorbeeld het voordeel dat het wereldwijd de grootste aanbieder van cloudoplossingen is: Het kan daarom heel wat extra diensten en mogelijkheden aanbieden, en die ook perfect technisch ondersteunen.

Ze hebben ook een reputatie hoog te houden en ze nemen dus geen enkel risico op het vlak van beveiliging. Wanneer uw bedrijf aan strenge richtlijnen moet voldoen op het vlak van compliancy, is managed hosting bij AWS met een sterke partner de perfecte oplossing.

azure