Het verhaal achter Hosted Power

Hosted Power is als een eenmanszaak opgestart in 2011 door Jo Goossens, gepassioneerd IT’er. Na een jarenlange carrière als werknemer in de IT-sector, waar hij veel kennis heeft opgedaan in netwerk security en een continue belangstelling had voor hacking in zijn vrije tijd, maakte hij de definitieve stap om volledig voor zijn bedrijf te kiezen in 2017.

Daarna heeft het niet lang geduurd vooraleer hij een team samenstelde van engineers. Tevens is er een sales- en HR-functie aanwezig. Jo Goossens bouwde zijn bedrijf op vanuit zijn passie en gedrevenheid, vanuit niets naar een KMO in volle groei.

Waarden

Vanuit Jo zijn fundamentele pijlers bouwden we verder aan de waarden binnen Hosted Power. Deze zijn omschreven in de OKE- driehoek. De letters ‘OKE’ zijn een acroniem voor waar we elke dag naar streven. In het midden bevindt zich de vierde en centrale waarde, namelijk Teamgeest.

Teamgeest

Dit is de belangrijkste pijler is in onze werking. Zonder samenwerking geen team. We delen continu kennis en streven naar een vlotte communicatie door open en eerlijk met elkaar te zijn en een goede werkspirit met elkaar te delen. Er is zeker ruimte voor informele, toffe activiteiten en gesprekken om een boeiende positieve sfeer te behouden.

Onderscheidend

We willen een referentie zijn op hostingvlak; onze naam is niet zomaar Hosted Power. We bieden het verschil door snelheid in service en de allerbeste performance op de markt.

Kwaliteit

We houden iedereen die voor ons kiest, tevreden door betrouwbaar te zijn en performante service te bieden. We streven naar minimale laadtijden en maximale uptime.

Expertise

We zijn gebeten door het technologievirus en doen continu kennis op. We zorgen voor voortdurende monitoring voor sites en applicaties: zo helpen we de klant nog voor hij besef heeft dat er iets bijgestuurd dient te worden.

About Us - Our Goals

Doelen

We bekijken onze doelen vanuit onze visie en waarden en stellen ons telkens de vraag ‘waarom doen we iets?’ Ultiem bestaan we om onze klant tot dienst te zijn, om zijn situatie te verbeteren en te ontzorgen. Met onze TurboStack komen we hieraan tegemoet. Men kan alle onderdelen van deze stack aanpassen aan de wensen van de klant. Ook wensen we onszelf continu te ontwikkelen en volgen zoveel mogelijk de nieuwste trends. We werken aan een efficiënte interne communicatiestrategie die flexibel is aangepast aan de noden van de werknemers. Onboarding, educatie, welzijn op het werk; we gaan the extra mile voor onze medewerkers.

Mission statement

We zijn jong en ervaren tegelijk. We willen een betrouwbare partner zijn op hostingvlak. We behouden hierbij de ideale mix van perfectioneren van bestaande en meenemen van innovatieve ideeën en technologieën.  

We helpen met ons bedrijf de ontplooiing van ieders potentieel. Onze doelgroep bestaat uit voornamelijk IT-professionals die werken voor webontwikkelaars, platformbouwers, IT-partners, bedrijven en de overheid. Hierdoor kunnen wij ons als bedrijf richten op onze corebusiness en onze klanten nog beter helpen.

We geven steeds rustig en vriendelijk, onze eerlijke en duidelijke mening over wat de beste oplossing is voor uitdagingen. We gaan niet enkel voor “quick fixes” maar ook voor goede lange termijnoplossingen. We zoeken steeds tot op het bot wat de beste oplossing is voor iets. Iedereen heeft zijn eigen expertise bij Hosted Power, naast een brede algemene kennis en skills set.

Zo kunnen we onze slogan waarmaken, namelijk “unparalled performance” aanbieden!

About us - Mission statement