Hosting voor platformbouwers

Hosted Power biedt managed hosting oplossingen voor platformbouwers. Omdat die nood hebben aan krachtige, performante hosting zijn ze bij Hosted Power aan het juiste adres.

Platformbouwers stellen terecht vaak uitzonderlijke eisen op het vlak van hosting. Hun platform of software moet vlot draaien, want die hebben gebruikers die op hun beurt bepaalde verwachtingen hebben en eisen stellen. Wij garanderen dat ook zij niet teleurgesteld worden.

Met onze eigen software stack, TurboStack, kunnen we specifieke omgevingen zo inrichten dat ze zich vormen naar uw platform en het optimaal ondersteunen. Zie het als een bouwdoos met bouwstenen in heel veel verschillende kleuren en vormen, waarmee we voor elk klant, op elk moment de perfecte oplossing kunnen bouwen.

Maximale uptime en schaalbaarheid

Door enkel met de meest krachtige en performante oplossingen te werken, garanderen we u de best mogelijke hosting. Uw platform draait bij ons op extreem krachtige servers en wij voorzien de meest performante cloudhosting – bijvoorbeeld bij AWS waarvoor we gecertifieerd zijn. Door al die keuzes zijn niet alleen een minimale laadtijd maar ook de best mogelijke uptime verzekerd.

Bovendien zijn onze hostingoplossingen uiterst flexibel. Op elk moment kunt u uw hostingcapaciteit opschalen, bijvoorbeeld omdat het aantal gebruikers van uw platform sterk toeneemt of omdat u uw applicatie internationaal wilt uitrollen.

Dé hostingpartner voor platformbouwers

Hosted Power heeft de ambitie de perfecte hostingpartner te zijn voor platformbouwers. Dat betekent dat onze expertise op het vlak van hosting solutions een aanvulling kan zijn op de technische kennis die u als platformbouwer zelf al in huis hebt. Zo kunnen we samen snel stappen vooruit zetten.

Door onze ervaring, kennis en best practices met u te delen, kan u als platformbouwer tijd en geld besparen. U moet niet op zoek naar antwoorden op vragen die wij vanuit onze ervaring misschien wel voor 90 procent kunnen oplossen. Voor die resterende 10 procent zoeken we dan samen de meest geschikte oplossing.

Continue monitoring en uitmuntende support

Wie zelf een applicatie bouwt of software ontwikkelt, moet kunnen rekenen op de beste denkbare hosting. Terwijl u uw platform in optimale staat houdt, wilt u zich immers geen zorgen maken over de hosting ervan.

Terecht vinden wij. Bij Hosted Power laten wij dan ook niets aan het toeval over. Onze infrastructuur wordt 24/7 gemonitord en onze technische experts staan onmiddellijk klaar om in te grijpen mocht dat nodig zijn.

U kan bij Hosted Power ook rekenen op een snelle en uitmuntende technische ondersteuning. Ons supportteam is bijna zo snel als onze hosting en staat klaar om u te helpen wanneer dat maar nodig is. Met onze fully managed hostingservices kunnen wij u volledig ontzorgen. Tot slot is onze degelijke en duidelijke Service Level Agreement de beste garantie op de topprestaties die u terecht van Hosted Power verwacht.