Hosting voor overheid

Hosted Power is er ook voor overheidsinstanties en lokale besturen, want ook zij hebben nood aan performante managed hosting oplossingen. Niet alleen omdat overheidswebsites bij momenten een groot aantal bezoekers moeten opvangen, maar ook omdat ze ook met belangrijke data van burgers omgaan, omdat duizenden medewerkers hun werk goed willen doen, omdat een perfecte beveiliging van data en een optimale uptime een basisdienstverlening zijn voor de burger…

Elke overheidsinstantie, elk lokaal bestuur heeft nood aan de meest performante, meest veilige en snelste hostingoplossingen en die bieden wij bij Hosted Power.

Veiligheid en efficiëntie

De Vlaamse Overheid hoeven we niet meer te overtuigen om met Hosted Power samen te werken. We hebben voor meerdere projecten met de Vlaamse Overheid samengewerkt. Zo hebben we de website voor de Vlaamse verkiezingen gehost. De extreme piekmomenten met ruim 100.000 websitebezoekers konden we met onze performante hosting probleemloos opvangen. Ook het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) doet voor hun hosting een beroep op de diensten en expertise van Hosted Power.

Voor grote spelers zoals overheden en lokale besturen is, naast veiligheid en efficiëntie, ook vertrouwen van cruciaal belang. Die vertrouwensrelatie bouwen wij graag met hen op. Dat doen we niet alleen door de best mogelijke hostingoplossingen aan te bieden, maar ook door met hen mee te denken, te anticiperen op hun noden en flexibel in te spelen op concrete vragen. Dat laat ons toe proactief te reageren op technische problemen of wijzigende situaties.

Uw gemoedsrust en die van de burger

Met de meest krachtige en performante hostingoplossingen die beschikbaar zijn, garandeert Hosted Power overheden en lokale besturen niet alleen een minimale laadtijd maar ook de best mogelijke uptime.

Bovendien zijn de hosting services van Hosted Power managed en worden ze continu gemonitord. Dat betekent enerzijds dat we u alles wat met hosting te maken heeft uit handen kunnen nemen wanneer u dat wenst. Anderzijds betekent het ook dat we onze volledige infrastructuur 24 uur op 24 monitoren. Bij mogelijke storingen treden onze technici onmiddellijk in actie. Zo worden problemen meestal opgelost zonder dat u, uw medewerkers of de burger er ook maar iets van merkt.

Altijd de beste oplossing

Omdat we bij Hosted Power voortdurend alles monitoren en continu investeren in betere technologie en ontwikkelingen, kunnen wij overheden en lokale besturen de beste hostingoplossing aanbieden die op het moment beschikbaar is.

Overheidsinstanties die voor zekerheid en gemoedsrust kiezen, kiezen voor Hosted Power.