Bij Hosted Power helpen we onze klanten door extra bescherming te bieden via een web applicatie firewall tot in WordPress zelf wanneer nodig. Bovendien zullen we alles optimaliseren zodat zelfs de drukste WordPress sites vlot blijven draaien.

Veel ontwikkelaars gebruiken tegenwoordig WordPress, ze houden van zowel de simpliciteit als de mogelijkheid tot geavanceerdere functies. Helaas zien we ook zeer veel klachten over gehackte WordPress websites. Op één of andere manier zijn de plugins of soms de core vaak kwetsbaar.

Indien u eventueel op zoek bent naar een alternatief, bekijk dan zeker eens Bolt CMS of Drupal. Bij verdere vragen kunt u ons uiteraard altijd contacteren!

Over Wordpress

WordPress is in 2003 gestart met weinig code om het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien is het verder ontwikkeld tot een uitgebried en volledig CMS en nog veel meer danzij de duizenden plugins en thema's, WordPress is alleen nog maar gelimiteerd tot uw verbeelding!

Geheel WordPress, van documentatie tot de code, is gemaakt door en voor de WordPress gebruikers. WordPress is een Open Source project, dit betekent dat er honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan. Dit betekent ook dat iedereen vrij is om het te gebruiken, dus het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commerciële doeleinden, WordPress is en blijft gratis.

wordpress

 

Meer lezen over