Van hechte samenwerking tot gedroomde aanbeveling

Code-on is een full-service development agency en focust op maatwerk. Ze bestaan al zo’n tien jaar en hebben ondertussen ook tien medewerkers. In België zijn ze marktleider in Python Django development.

Deze expertise hebben ze o.a. ingezet bij de ontwikkeling van de SaaS-tool Husky Marketing Planner, een organisatietool die marketeers in staat stelt om alle strategische en operationele marketingdata in één digitaal platform te beheren.

icon

Stap 1
Permanent in pole position

Dat een project management tool zoals Husky Marketing Planner continu in pole position moet staan is een evidentie, zoniet een absolute must. En niet enkel het platform moet real-time altijd draaien, ook de betrouwbaarheid van de back-ups is cruciaal. Net daarom klopte Code-on bij Hosted Power aan als vertrouwde hosting partner. In nauw overleg zetten we de basisstructuur voor deze SaaS-tool op en brachten we Husky in absolute pole positie.

icon

Stap 2
Maximale uptime

Behalve minimale laadtijden, focussen we bij Hosted Power ook steeds op een maximale uptime en dat is voor Husky Marketing Planner uiteraard niet anders. Het online platform vereist ook een continue uptime en mag nooit offline gaan. Onze Uptime Garantie is dan ook een extra troef in de onderlinge samenwerking.

icon

Stap 3
Continue monitoring

Voor klanten zoals Husky Marketing Planner en andere complexere cases klopt Code-on steevast bij ons aan en genieten ze van onze flexibiliteit in directe support. Voor sommige van hun klanten zetten ze dankzij hun in-house technische expertise af en toe ook nog zelf de server structuur op.

Het wederzijds vertrouwen tussen Hosted Power en Code-on is project per project zodanig gegroeid dat één van hun klanten (Travelbase) dankzij de aanbeveling van Code-on onlangs ook al hun websites naar Hosted Power verhuisde.