Symfony

Symfony is zeer gekend en behoeft weinig verdere uitleg, behalve dat onze webhosting infrastructuur Symfony en Symfony ontwikkelaars volledig ondersteunt. Indien u exceptioneel betrouwbare en snelle websites wil, zoek niet verder!

OroCRM

Veel Magento liefhebbers houden van OroCRM vanwege de solide integratie met Magento. Verder ondersteunt OroCRM ook LDAP/AD integratie!

Bolt

Bij Hosted Power begrijpen we dat u een nood heeft aan een dienst die 24/7 online is en dat u wilt dat de gebruikers steeds een zorgeloze en razendsnelle ervaring genieten tijdens het gebruik van het CMS!

Sylius

Bij Hosted Power begrijpen we de eisen van de moderne php ontwikkelaar. Onze hostinginfrastructuur is geoptimaliseerd om zelfs de meest veeleisende systemen razendsnel te draaien.

Magento

Iedereen weet dat Magento niet het snelste systeem ter wereld is... Alhoewel na de optimalisaties door Hosted Power, kunnen we u een ongeëvenaarde performance verzekeren!

Drupal

Heeft u reeds opgermerkt dat Drupal 8 merkelijk zwaarder weegt op de systeem performantie? Geen zorgen, Hosted Power zal er voor zorgen dat uw Drupal sneller dan ooit draait!