Test zeker eens de Hosted Power Magento Optimized demoshop uit https://demoshop.ws/ !

De meeste Magento ontwikkelaars zijn zich bewust dat het niet altijd evident is om een Magento installatie razendsnel te krijgen. Het is een geweldig systeem, maar ook zo uitgebreid dat het gewoonlijk erg veel vraagt van de achterliggende server(s). Om Magento echt efficiënt te draaien, dient u te beschikken over een krachtige hosting infrastructuur en een partner die de achterliggende vereisten begrijpt!

Hosted Power is gespecialiseerd in Magento optimalisaties zodat uw Magento als een raket vooruit zal gaan! We hebben al zeer veel klanten kunnen helpen die jarenlang een trage (tot zeer trage) Magento hadden: Na het testen van onze diensten hebben ze vaak nog nooit hun sites zo snel zien draaien. Zeker voor een webshop is de performantie absoluut cruciaal!

Indien u toevallig ook op zoek bent naar een CRM systeem dat diepe integratie met Magento kan bieden, neem dan zeker eens een kijkje naar OroCRM!

Over Magento

Het Magento eCommerce platform biedt schaalbaarheid, flexibiliteit en alle benodigdheden aan om uw zaak te doen bloeien! Magento biedt een rijk eCommerce platform aan dat handelaars volledige flexibiliteit en controle geeft over de voorstelling, inhoud en functionaliteit van hun online portalen en winkels.

Magento in een notendop

Verhoog controle

U heeft de controle over elk deeltje van uw winkel, van handelswaar tot promoties en meer

Verhoog Inkomsten

Magento's commercieel open bron business model zorgt voor een superieur product aan een ongeziene kostprijs.

Verhoog groei

Magento's functierijkheid en flexibiliteit zorgen ervoor dat uw inkomsten zullen groeien.

 

magento