Onze eigen website werd ontwikkeld met Drupal 8 en we hebben opgemerkt dat het toch weer zwaarder is dan bijvoorbeeld Drupal 7. Gelukkig is hier na verdere server optimalisaties niets meer van te merken! Uiteraard als u gebruikt maakt van onze diensten zullen onze specialisten er voor zorgen dat uw Drupal ook vliegensvlug draait, met lage of zeer hoge bezoekersaantallen!

Dankzij onze fully managed oplossingen kunt u zeker zijn dat uw Drupal websites te allen tijde online en razendsnel blijven!

Over Drupal

Zelfs het Amerikaanse Witte Huis vertrouwt op dit geweldig CMS platform... Als het Witte Huis dit met vertrouwen gebruikt, lijkt het ons veilig te stellen dat u het ook met vertrouwen kunt gebruiken!

Drupal is een open source publicatie software pakket dat individuen, bedrijven, teams en gemeenschappen helpt om gemakkelijk een brede waaier aan inhoud te publiceren, beheren en organiseren. Duizenden mensen en organisaties hebben Drupal reeds gebruikt om verschillende types websites zoals community web portalen, bedrijfsites, social networking sites, persoonlijke web sites, blogs en veel meer mét succes te verwezelijken.

Drupal is klaar voor gebruik van zodra het gedownload is. De ingebouwde functionaliteit, gecombineerd met tientallen vrij beschikbare add-on modules, zal functies zoals content management, blogs, met meerderen aan een wiki werken, taggen, afbeeldingsgalerijen, etc activeren.

Drupal is Open Source software gedistribueerd onder de GNU GPL (“General Public License”) licentie en wordt onderhouden en ontwikkeld door een actieve gemeenschap van duizenden gebruikers en ontwikkelaars. Bovendien is Drupal gratis te downloaden en te gebruiken.

Waarom voor Drupal kiezen in een notendop

Gebruik Drupal om alles te creëren van bedrijfsapplicaties tot persoonlijke blogs. Duizenden add-on modules en thema's zorgen ervoor dat u elke site kunt maken die u zich kunt inbeelden. Drupal is trouwens ontwikkeld door de Belg Dries Buytaert.

Drupal is gratis, flexibel, robuust en wordt voortdurend verbeterd door honderdduizenden gedreven mensen van over de hele wereld.

Meer lezen over