Bij Hosted Power begrijpen we dat u een nood heeft aan een dienst die 24/7 online is en dat u wilt dat de gebruikers steeds een zorgeloze en razendsnelle ervaring genieten bij het gebruik van het CMS!

Gelukkig kunnen wij u dankzij onze managed services verzekeren dat uw bolt en andere websites steeds online zijn en superieure prestaties genieten!

Bolt CMS is in elk geval een degelijk gebouwd en goed alternatief voor ontwikkelaars die zoeken voor een modern PHP systeem om bijvoorbeeld WordPress te vervangen.

Bent u web ontwikkelaar of designer? Neem dan zeker ook een kijkje naar ons Web Designer Reseller platform!

Over Bolt CMS

Bolt is een open source Content Management Tool gebouwd op Symfony componenten, dat ernaar streeft zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te zijn. Het is snel op te zetten, eenvoudig te configureren, maakt gebruik van elegante templates, en vooral: het is een plezier om te gebruiken.

Ontwikkelaars

Snel op te zetten en eenvoudig uit te breiden

Maak alles wat u wil. De aangepaste types en velden in de flexibele contenttype structuur geven u alle vrijheid om uw site precies te maken zoals jij het wil.

Gebouwd op Silex met Symfony componenten, Bolt is gratis en open source.

Frontend ontwerpers

Uw ontwerp, uw code.

Houdt u van het schrijven van clean markup en het creëeren van eigen templates ?

Bolt maakt gebruik Twig voor zijn templates, een elegante, flexibele en bondige templates taal, die u toelaat om templates te schrijven zoals u dat wilt.

Content Editors

Gemakkelijk en krachtig editeren

Het volledig responsieve dashboard werkt zowel op desktop computers, laptops, tablets als mobiele telefoons, u heeft controle van waar u ook bent.

U werkt met een team van editors? Bolt wordt geleverd met een volledig aanpasbare structuur voor alle gebruiker niveaus.

Meer lezen over