Beveiliging

  • Werd uw website al eens gehackt?
  • Heeft u een nieuw project waarbij veiligheid een cruciale rol speelt?
  • Of heeft u totaal geen idee of uw huidige site of applicatie eigenlijk wel veilig genoeg is? 

Hosted Power beveiligt uw website, webshop of web applicatie tegen hackers, spammers en identiteitsdieven. Wij kiezen en optimaliseren de beveiligingstechnologiën die de data van uw website en uw klanten beveiligd houden.

Hosted Power is onder andere gespecialiseerd in het opzetten en configureren van firewalls en webapplicatie firewalls

Vulnerability Scanning & Management

Laat uw websites en infrastructuur geregeld scannen op kwetsbaarheden en malware! Hosted Power werkt samen met Qualys en onafhankelijke security researchers & penetration testers om de veiligheid van uw site te analyseren en vervolgens naar een hoger niveau te tillen.

Wist u dat veel websites nog steeds worden gehackt ondanks een degelijke firewall?

Dit komt omdat een traditionele firewall geen bescherming biedt tegen SQL injectie of een database DDoS-aanval. Beide methodes gebruiken namelijk poorten die open moeten zijn tussen de verschillende infrastructuur componenten, zonder zou uw website simpelweg niet kunnen functioneren.

Wat het nog erger maakt is dat aanvallen op webservers (veruit) het meest voorkomende fenomeen binnen cyber security is. Hackers proberen controle te krijgen over webservers om verschillende redenen, de belangrijkste zijn de mogelijkheid om de server te besturen en op die manier malware te verspreiden, meestal gecombineerd met financieel gewin. Het resultaat is dat uw servers geblacklist worden, uw reputatie schade kan lijden en uw websites mogelijks om zeep worden geholpen.

Laat onze experts een audit doen en de veiligheid van uw sites en applicaties optimaliseren!
 

Ontdek al onze referenties